donderdag 22 augustus 2013

Een gelamineerd slabbetje en geflockt t-shirt

Het bloggen lag eventjes stil, maar dat wil niet zeggen dat ook naaimachine in vakantie was. Nee, nee, er rolden al een aantal kraamcadeautjes vanonder de machine : vooral het geplastificeerd/gelamineerd slabbetje en de tuttekoordjes worden hier regelmatig gemaakt, als extra'tje bij het kraamcadeautje.

Zelf ben ik helemaal weg van die slabbetjes! Zalig toch als je kleintje kan smossen zonder dat hun t-shirt en body nat wordt?!

Tot u toe had ik ze enkel gemaakt voor meisjes, tja, ik heb zelf twee meisjes, dus wit en roze stofjes, die heb ik sowieso in voorraad. Gisteren wou ik echter voor het eerst eentje maken voor een jongetje.
Dit is het uiteindelijk geworden :

Daarnaast flockte ik ook de naam op een t-shirtje - amai, da flocken, ik vind dat toch maar prutswerk hoor, en daar zeer tijdrovend! Maar goed, het resultaat mag er best zijn vind ik zelf...
Oordeel zelf maar :


Ondertussen viel er deze week opnieuw een geboortekaartje in de brievenbus : een meisje!
Het kaartje zelf bevat heel wat roze tinten, dus daar kan ik zeker weg mee. Ik durf het zelfs iets groter zien : dekentje, waslapje, slabbetje? Of eventueel een waskussenovertrek? Ik ben er nog niet helemaal uit, eerst eens opschrijven hoeveel stof ik precies nodig heb. Het wordt alvast een leuk projectje!

Wordt vervolgd...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten